viernes, 27 de junio de 2014

GRADUACIÓ LOGOPÈDIA

Per fi hem acabat aquest curs ,ja fa caloreta i els alumnes han deixat l'escola per passar un temps de vacances amb les seues famílies i carregar les piles per tornar a setembre.
Els mestres encara estarem aquesta setmana de juliol fent un curs de formació del RMP.Aprendrem i compartirem experiències perquè els mestres ens formem durant tota la nostra vida professional.Vull donar les gràcies al RMP per facilitar que puguem formar-nos.
Per fi m'he graduat!

L'HERBETA DE POLIOL PER A 25 ALUMNES

Moltes vegades hem treballat el conte del caragolet i l'herbeta de poliol però al fer-la amb tota la classe ens vam adonar que en internet només trobabem dibuixos per a sis animalets com a molt així vam dibuixar aquesta imatge i es pot posar la careta dels xiquets dins dels cercles.


PARTIT MESTRES-ALUMNES

Per a fi de curs han jugat a "balontiro" els mestres i els alumnes més grans .Ha sigut molt divertit.Gràcies als mestres valents que s'han deixar matar amb la pilota de goma.



REGALETS D'ACOMIADAMENT







domingo, 22 de junio de 2014

CONCERT DELS ALUMNES DE MÚSICA DEL IES


Els alumnes de l'IES ja han vingut altres ocasions al col·lrgi.Avui han vingut a tocar tres cançons superxules.Enhorabona al seu mestre ,als alumnes que encara gaudeixen amb la música i a Manuel per facilitar aquestes oportunitats als alumnes majors d'escola.Tinc problemes per pujar els videos avui ,vos deixe les imatges.
 i com sempre jo gravant...

VISITA EXALUMNES

Com tots ela anys els nostres exalumnes ens visiten quan els donen les notes en el IES.Mireu que majors es fan!

ACOMIADAMENTS I LLIBRE DE CONTES





l'escola li va regalar als companys que no estaràn el curs pròxim el primer llibre de contes  que hem fet aquest curs amb els audiocontes de Sant Jordi.

ENTREGA D'OCHANDITOS PROJECTE DE CINE



















GRADUACIONS 5ANYS- SISÈ

Fa molts dies que no he penjat res ,hem estat molt afaenades amb el fi de curs.Per fi  mireu les graduacions del alumnes de cinc anys i els de sisè.
DE SISÈ

GRADUACIÓ DE 5 ANYS
No puc pujar el vídeo pose les fotos