viernes, 14 de abril de 2017

ESCULTURA PER EDUCART 2017-APP PRISMA -ART EFFECT

A maig també hem de fer una escultura per classe dins de les activitats d'Educart .

A la nostra classe anem a fer una encara que no siguem una tutoria .Com que els alumnes d'al no estem tots alhora no podem fer-la com a les aules ordinàries.Per tant anem a fer-la amb un procés no lineal.Es a dir començara un grup i a la segënt sessió la completarà altre grup i així fins al final .D'aquesta forma anirà creixent sessió a sessió i no naix d'un projecte tancat i comú per a tots.

L'altre punt inicial és que volem fer-la al voltant dels llibres (perquè així ja comencem des del dia del llibre i perquè els llibres son importants en la formació escolar)
Per tant inicialment volem fer una escultura amb llibres .
 D'aquesta idea ens ha aparegut que com que hi ha molts tipus de llibres podriem fer-ho amb diferents tipus:atles,diccionaris,contes,poesies...
També tenim clar que no volem fer una "falla".
També vam barallar usar pots i en cada pot les lletres de la nostra escola.Adaptant aquesta idea que hem vist a la xarxa......

Vam decidir que eren més significatius els llibres ,que els pots.
Vam buscar idees per adaptar a la nostra idea.



El que volem no és fer una escultura preciosa sino que els nostres alumnes verbalitzen,parlen,s'expressen,es comuniquen i comprenguen el seu mon per a millorar les seues capacitats lingüístiques les tècniques plàstiques son només l'excusa o el camí per arribar a uns objectius lingüístics.

Amb una base de cartó negre,un llibre vell,silicona ,cola i fil d'aram ens ha quedat així:
 
De l'original hem fet diverses fotos amb una aplicació que li dona diferents estils amb PRISMA PHOTO EDITOR de Prisma labs,inc  i després un vidio amb VIMO amb tots els resultats .
Vos agrada?
Hem fet una base sobre la que els alumnes punxaran i retallaran més papallones i acabarem l'obra després de les vacances de Pasqüa però amb la base hem fet aquest vídio amb l'app VIMO .Vos mola?


Alguns efectes més colorits amb app Art Effect:Art Pic Effects Photo editor Dmitry Firsov Versión1.7
Mireu que xuli!

No hay comentarios:

Publicar un comentario