sábado, 24 de marzo de 2018

CURS DE FORMACIÓ :sessions de PDI

Aquest divendres Toni ,l'especialista que ens dona el curset,mestre de l'esola Angelina Abad de Vila-real,ens ha ensenyat molts llocs de recursos digitals i la forma de fer la nostra programació enllaçant arxius flash (.swf).

Si l'arxiu és swf anem a més ferramentes i a desa .Canviem el nom i el descarreguem al nostre ordinador.
Si no és aquest tipus d'arxiu descarreguem dowloader     .aquest programeta detecte el arxiu swf i el podem baixar com abans.
Ens ha ensenyat com fa ell la seua programació des del document pont enllaçant activitats digitals per a cadascú dels indicadors d'èxit .

També un munt de blogs :CRA MANCHUELA,EL DONYET DE LA MINA,BASEDUAS QUADERNS ,EDUCALIM,TERRITORIO CUADERNALIA,EDUCA JCCM.ES,QUADERNIA BROMERA,LA EDUTECA,ROBLE.PNTIC.MEC.ES,JUEDULANND,AGREGA 2,PELAYO U SU PANDILLA,matemaTIC as,EDUCALANDIA,LA EDUTECA ,UN PROFESOR...

Tots els enllaços són a la pàgina del curs que ens va donar a l'inici del curset.
També ens ha explicat que quan no podem visualitzar els arxius flash al nostre ordinador cal que baixem SHOCKWARE PLAYER

Sothink SWF Downloader

,que es d'ADOBE i gratüit.

Al final d'aquesta sessió hem valorat les seues sessions i creem que ens ha donat les ferramentes per usar millor les PDI com a AULA 3.0 i no només com un mitja de projecció.

La direcció per a veure tot és:

https://sites.google.com/ceipangelinaabad.com/pdi




No hay comentarios:

Publicar un comentario